Buna dimineata,
In 2010 am divortat de sotie de comun acord. Nu am facut partajul fiindca nu ne-am inteles iar acuma am inaintat cererea de partaj in instanta. Singurul bun comun pe care il avem este o masina cumparata in 2007 la pretul de 6000 euro. Masina a fost luata cu bani cash dar pt ca nu am avut toata suma necesara am facut si uin credit de nevoi personale, titula fiind sotia, credit pe care l-am incheiat dupa un an de zile in 2008. In 2008 fosta sotie s-a mutat la Bucuresti unde isi gasise un job nou si a luat cu ea masina. Asadar din 2008 si pana in prezent doar ea s-a folosit de masina.
Intrebarea mea este: la partaj, cat de mult va influenta creditul impartirea masinii si daca va conta faptul ca masina a fost folosita doar de fosta sotie din 2008 si pana in prezent? E posibil sa nu primesc nicio cota parte?
Masina a fost cumparata 50% cash 50% credit, insa creditul a fost facut pe nevoi personale asa ca e cam dificil de demonstrat ca banii au fost achitati pt masina.
Partaj
RainTurcoaz
Buna ziua.
In 2009 am divortat prin acordul partilor de fosta sotie. Locuind impreuna in apartamentul acesteia, dupa divort tot ce am cumparat impreuna a ... (vezi toată discuția)