avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600

Buna ziua,

doresc sa ma lamuresc in ceea ce priveste aceasta declaratie 600: trebuie depusa la organul fiscal competent numaidecat? Indiferent daca Pfa-ul a fost infiintat la inceputul anului curent si chiar daca am contract cu Casa de pensii? Iar in cazul cass-ului la fel? La inceputul anului am depus declaratie privind veniturile estimative (decl. 200 sau 220 nu mai tin minte), asta inseamna ca nu mai trebuie sa depun inca odata anul acesta...

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cameliaczeran , utilizator 09:54, 6 Iulie 2012
Declaratia 600 se depune anual, pana la data de 31 ianuarie a anului pentru care se datoreaza contributia la asigurari sociale. Daca un contribuabil isi incepe activitatea in cursul anului, acesta va depune declaratia in termen de 15 zile de la data inceperii activitatii. In cazul dumneavoastra nu este necesara depunerea declaratiei pentru ca nu v-ati infiintat in cursul acestui an, respectiv dupa data de 1 iulie 2012.
Pentru informarea dumneavoastra:
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/art...

Am inteles. Va multumesc mult pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratia 220 Silvasanu Silvasanu Buna ziua, La inceputul anului, in 2 ianuarie 2014 am intrebat cand se depune, printre altele, declaratia 220 si mi s-a spus ca pana in 31 ianuarie ,iar acum ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala oanaalisa oanaalisa am ii si as vrea sa stiu ce documente contabile imi trebuiesc (vezi toată discuția)