avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii firma platitoare de impozit pe profit ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii firma platitoare de impozit pe profit trimestrial, fara salariati

Ce declaratii trebuie sa depun pentru o firma neplatitoare de TVA , platitoare de impozit pe profit trimestrial , fara salariati ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: anam79 , utilizator 10:47, 6 Iulie 2012
Aveti de depus doar declaratia 100 cu impozitul pe profit, daca aveti profit sau cu zero, daca e piedere.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunerea declaratiilor fiscale nedepuse la termen liviunb liviunb Buna ziua Am o firma fara activitate din 2011, neplatitor TVA, iar din martie 2012 nu au mai fost depuse declaratiile fiscale. As dori sa le depun acum pe ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale trimestrul i, srl neplatitor de tva bogdanch bogdanch Buna ziua, Am auzit ca pana pe 25 aprilie trebuiesc depuse declaratiile fiscale aferente primului trimestru. Avand in vedere ca am un SRL care este ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale 2007 birsanclaudia birsanclaudia Buna,am si eu o intrebare!Ce declaratii trebuie sa depun pentru sfarsitul exercitiului financiar 2007 in cazul unei societatii de comert cu amanuntul?E o ... (vezi toată discuția)