avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc sa stiu unde pot sa ma adresez
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc sa stiu unde pot sa ma adresez

Am facut o plangere unui avocat la decanul baroului dar desi a trecut 1 luna si nu am primit nici un raspuns de la acesta ,as dori sa stiu caror foruri superioare ma pot adresa cu o plangere impotriva decanului baroului intrucat se pare ca doreste musamalizarea acestei probleme.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 10:21, 6 Iulie 2012
NU decanul se ocupa de plangerile impotriva avocatilor, ci o comisie de disciplina.
Verificati daca s-a inregistrat plangerea la baroul respectiv si cand s-a dat termen pt. solutionare.
cererea a fost inregistrata pentru ca am o copie si pe ea am nr de inregistrare dat din registrul de la secretariat.
As dori in acest caz sa stiu unde pot sa ma adresez concret
Va multumesc pentru intelegere
Mergeti la barou si vedeti care a fost solutia, daca s-a luat in discutie plangerea dvs.
o sa merg si in cazul in care au refuzat sa se ia in discutie atunci caror foruri pot sa ma adresez tinand cont ca a trecut mai bine de 30 de zile de cand trebuia sa primesc un raspuns
Impotriva hotararii pronuntate de comisia de disciplina din cadrul baroului puteti face contestatie, care se va solutiona de Comisia centrala de disciplina care functioneaza in cadrul Uniunii Naionale a Barourilor din Romania, iar daca sunteti nemultumit si de solutia acesteia din urma, recurs care se va judeca de Curtea de Apel Bucuresti, sectia contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz desemnare avocat de catre decan tobescu tobescu Buna ziua, as avea o întrebare multumesc pentru raspunsurile Dvs. O prietena de a mea a obtinut \"asistenta juridica gratuita si totala\" de la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar intalnire client la sediul altui barou Trifan Bogdan Trifan Bogdan Un avocat stagiar din baroul X s-a intalnit cu un client la sediul baroului din C. Stagiarul are aprobarea cabinetului din care face parte si exista contract ... (vezi toată discuția)
Inscriere in tablou direct ca avocat definitiv. baroul cluj nicrus nicrus Buna ziua, in decembrie 2008 am promovat examenul de intrare in profesie organizat de baroul Cluj. Inainte de inscriere, mi s-a confirmat de catre ... (vezi toată discuția)