avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere afacere cu investitie minima
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere afacere cu investitie minima

Buna ziua ,
Vreau sa imi deschid o afacere , un site ce ofera servicii de webhosting , inregistrari domenii etc .
Ca totul sa fie legal ce posibilitati am si cat o sa ma coste , pentru inceput , lunar , anual ? Pot beneficia de finantare de undeva ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 17:18, 7 Iulie 2012
Exista mai multe variante pentru a demara o afacere simplu, legal, fara costuri mari.
In cazul Dvs., va recomand sa inregistrati o intreprindere individuala, in baza OUG 44/2008. Daca serviciile se adreseaza SI persoanelor fizice, nu scapati de obligativitatea procurarii si utilizarii casei de marcat fiscale - deci, o cheltuiala in plus.
De finantare (nerambursabila) nu putem vorbi acum, la inceputul inceputului, mai ales ca pt. a ne gandi la o finantare partiala a unei investitii, ar trebui sa avem un plan de afaceri bine pus la punct si - bineinteles - viabil, care corespunde conditiilor de eligibilitate impuse de finantator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program imm- infiintarea de microintreprinderi in mediul rural florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la programul pentru imm-infiintarea de întreprinderi in mediul rural - înainte de a primi finanțarea este necesar sa se efectueze ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)