Sunt persoana fizaca autorizata si as dori sa intrerup activitatea. Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac , unde trebuie sa merg ,cat trebuie sa platesc?Multumesc!
Intreruperea se face la Registrul Comertului. Completati un formular - cerere de mentiuni (cod 11-10-180, il gasiti fie pe site-ul Registrului Comertului, fie il obtineti de la Registrul Comertului) si il depuneti impreuna cu certificatul constatator de autorizare a activitatii pe care ati desfasurat-o si cu o declaratie model 1.
Ca si costuri in jur de 150 lei.
Dupa ce obtineti rezolutia de suspendare a activitatii, va trebui sa formulati si la organul fiscal o cerere de suspendare a activitatii la care veti atasa o copie dupa rezolutia obtinuta de la Registrul Comertului si dupa certificatul constatator emis ca urmare a suspendarii activitatii (vi se elibereaza de Registrul Comertului in acelasi timp cu rezolutia).
Informatii firma
timoftel
Buna ziua,
Doresc sa activez pe sediul social (fara sa deschid punct de lucru) mai multe coduri CAEN trecute deja in actul constitutiv as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reactivare pfa
raluca peia
Am avut un PFA pe care l-am suspendat in 2008 ,as vrea sa imi reiau activitatea .ce trebuie sa fac? Cum imi pot schimba codurile,pentru ca sunt cele vechi si ... (vezi toată discuția)