avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CM perioada determinata-revine din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CM perioada determinata-revine din CCC

Nu stiu cum sa procedez corect ca sa nu lezez o persoana care a avut incheiat un CMI pe perioada determinata(titularul in concediu pentru crestere copil) si in peioada contractului intra ea insasi in CCC . Solicita revenirea la serviciu , dar intre timp titularul a reluat activitatea . Daca in unitate (spital) exista un alt post temporar vacant de asistent medical (functia persoanei aceasta este) o pot mentine in activitate pe acest post ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 8 Ianuarie 2009
In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

Salariatul poate fi angajat pe un alt post, dar pentru postul detinut initial c.i.m. inceteaza la data revenirii titularului la munca.
Multumesc Elis , rapid ca de obicei . Dar gandeste putin si cum o putem ajuta . Postul pe care l-a ocupat temporar esta de asistent generalist , cel care il am acum vacant temporar este tot de asistent generalist Nu pot face un act aditional la CIM sau altceva ,pentru ca altfel i-as inceta CIM conf.art.56 (j) din CM si as trimite-o in somaj . Nu mi se pare drept , daca am post vacant , de aceeasi natura . ..
Se poate modifica locul de munca de la o sectie la alta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe durata determinata nicusan nicusan As vrea sa stiu daca pot schimba incadrarea unui cim pe durata determinata incheiat cf art.81 (a) 82 (2) din CM (2[i])\"În cazul în care contractul ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata tefelica tefelica Buna seara. Vreau sa-mi analizati si mie urmatoarea situatie in care ma aflu. Am un CIM pe perioada determinata inlocuind titulara de post. Initial am avut ... (vezi toată discuția)
Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)