avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Drept de agresiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Drept de agresiune

[ link extern ]

In video-ul de mai sus un hot este prins la furat. Intrebarea mea este, au avut dreptul sa il bata sau nu? Ce se poate intampla cu acei indivizi, pot fi pedepsiti?
Nu aveau dreptul vânzătoarele şi ceilalţi să recurgă la corecţii asupra celui care a furat.
Cel bătut este îndreptăţit să depună plângere, însă nu se ţtie dacă o va face şi, mai ales, cum ar putea dovedi. Nu ştiu de unde aveţi filmarea, dar aceasta ar fi cea mai bună dovadă.
Nimeni nu trebuie să-şi facă singur dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)
Furtul de bicicleta trema89 trema89 am 2 cazuri cazul 1 , mi s a furat bicicleta , era fooarte scumpa ( 1000 euro ) , am depus plangere , dupa vreo 3 luni , am gasit un anunt pe internet ca se ... (vezi toată discuția)
Circumstanta agravanta - 3 sau mai multe persoane. septembrie9 septembrie9 Daca suntem 4 persoane care l-am prins pe unul in timp ce fura, insa doar eu l-am lovit, ceilalti doar m-au asitat, sa-mi tina spatele, atunci este sau nu ... (vezi toată discuția)