avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... neplata apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

neplata apa

suntem o asociatie de locatari pe scara.avem un apometru la toata scara dupa care se factureaza tot consumul de apa rece. toata lumea plateste mai putin un locatar ,care zice ca nu are nevoie de apa,dar nu ne lasa sa intram la el in casa sa-l debransam .comsumul lui de apa se imparte la ceilanti locatari.cum trebuie procedat in acest caz?
Cel mai recent răspuns: adm. , utilizator 15:31, 9 Ianuarie 2009
Uite ca asa ceva nu am mai auzit!
Urgent, convocati o adunare generala - statutara si hotarati ce aveti de facut. La aceasta AG ar fi bine sa invitati si reprezentanti ai Primariei, eventual ai sectiei de Politie de care apartineti. Ce face dumnealui se cheama furt calificat.
Studiati cu atentie Legea 230/2007, precum si HG 1588/2007.
Dar celelalte cheltuieli le achita?
La noi este un apartament unde proprietarii nu platesc de peste 10 ani nimic : apa, caldura, curatenia, reparatiile, salarii, etc. Avem procese in permanenta cu el. La un an jumate - doi ani castigam prin instanta o parte din sumele datorate si penalizari. In 2006 am avut hotarare definitiva pentru sume datorate pana in 2004 (procesul a durat 2 ani). Prin executor judecatoresc am incasat banii in iulie 2007. Intre timp s-au adunat alte sume si penalitati din 2004 si s-a actionat in instanta in 2007. Ne judecam si acum pentru ca de fiecare data cere o amanare , o expertiza, intervine o boala, avocatul este plecat la alt proces, etc. Dar acest proces este pentru datoriile acumulate pana in 2007. Cand se temina acesta trebuie sa intentam iar proces cu datoriile acumulate pana acum.....
E o pedeapsa sa ai asemenea vecini!
Urmati sfatul d-nului Grecu, iar dupa aceea ajutati-l sa-si cumpere o alta locuinta in alta parte.Cu un asemenea locatar(proprietar) nu se poate locui, mai ales acum cu problemele existente la nuvel de tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare despre debransare GHEORGHIAN GHEORGHIAN Adunarea Generală extraordinară convocată de Comitetul Executiv poate stabili debranşarea de la instalaţia centralizată de căldură de la o ... (vezi toată discuția)
Administrarea asociatiei de proprietari gabrielacat gabrielacat Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu o mica nelamurire, sunt nou presedinte de asociatie proprietari, care e sub tutela termo-service iasi.Intr-o ... (vezi toată discuția)
Debransarea restantierilor de la reteaua de apa a blocului mdumitrudaniel mdumitrudaniel Buna ziua , ieu locuiesc in unul din blocurile care Romprimu le avea in proprietate ( camine de nefamilisti ). aceste camine au fost puse in vanzare si acum ... (vezi toată discuția)