avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna restant

Buna ziua,
Daca o persoana a fost in concediu de crestere copil 2 ani, ce se intampla cu concediul de odihna restant din 2010? Legea spune ca un concediu de odihna restant se poate lua anul urmator, dar nu precizeaza nimic despre cazul in care persoana intra in concediu de crestere copil 2 ani. Exista vreo prevedere legala pentru aceasta situatie?

Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:01, 12 Iulie 2012
Prevederea art.8din Ordinul5559/2011 este similara cu prevederea art5din HG250/1992.,numai ca fiind vorba de invatamant,co se raporteaza la anul scolar/universitar si nu la anul calendaristic.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna magda76 magda76 Buna ziua.Am si eu o problema pentru solutionarea careia am nevoie de sfatul dumneavoastra.Am fost in concediul pentru cresterea copilului pana la inceputul ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat laura63 laura63 Buna ziua, Poate beneficia de plata pentru concediu neefectuat o persoana care lucreaza in invatamant, a nascut in luna mai si nu a avut pana atunci de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog în legatura cu concediul de odihna... MARA MALINA MARA MALINA Lucrez in sanatate -bugetari... In data de 17.04. 2012 m-am intors din concediul de crestere a copilului de 2 ani si mi s-a spus acum ca nu am dreptul la ... (vezi toată discuția)