avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare in urma partajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare in urma partajului

Buna ziua! Am o mare rugaminte sa-mi spuneti ce ar fi de facut in situatia in care ne aflam. Mama mea a introdus actiunea de divort intrucat tatal meu, pe fondul consumului excesiv de alcool, a provocat nenumarat scandaluri. Divortul s-a pronuntat foarte repede, dupa care a urmat partajul, care nici acesta nu a durat prea mult. S-a dispus prin aceasta sentinta ca mama sa primeasca intreg apartamentul, intrucat este foarte bolnava (cancer in metastaza, grad de handicap I), intabularea apartamentului pe numele ei, evacuarea acestuia din imobil si sa-i plateasca cheltuieli judiciare. Ultimele 2 nu s-au "indeplinit" intrucat ne-a fost mila sa-l dam in strada, fiindca nimeni nu vrea sa-l primeasca dintre rudele lui, iar banii, bineinteles ca nici pe acestia nu i-a dat mamei intrucat nu-i mai ramaneau lui de baut. Continua cu scandaluri foarte mari, eu trebuie sa ma ingrijesc de mama si locuim intr-o camera 4 persoane, fiindca nimeni altcineva nu se ocupa de ea, si ne terorizeaza aproape zilnic cu amenintari, tipete si tot ce tine de un scandal in toata regula. A ajuns sa arunce cu cutitul dupa mine, l-a amenintat pe sotul cu o foarfeca mare. Am ajuns la disperare, nu stim cum sa mai procedam. Fetitele sunt mici (2 si 6 ani), sunt si ele foarte speriate... Va rog foarte mult, dati-mi un sfat, ce ar trebui sa fac sa se termine toate acestea cat mai repede. Va multumesc mult de tot.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:00, 7 Iulie 2012
Eu nu vad alta solutie decat evacuarea. Daca nu a apreciat ca l-ati tolerat in continuare desi instanta a dispus altceva si nu a incetat cu scandalurile, nu vad de ce dvs ati mai avea mila de el.

Sunt mai importanti copii pt dvs, mai ales ca sunt f mici precum si ingrijirea starii de sanatate a mamei.

Dupa ce comportament are nu merita sa va mai sacrificati. Nu e problema dvs unde va locui pt ca este o persoana adulta si responsabila.

Investiti hot judec cu formula executorie si apelati la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea silita a unuia din parinti Razvan_Paraschiv Razvan_Paraschiv Buna seara. E Vinerea Mare si mi-e si mie greu sa cred ca va scriu urmatoarele: Tatal meu este un alcoolic incurabil si deseori devine agresiv cand bea. De ... (vezi toată discuția)
Evacuarea fostului sot dupa partaj george_b george_b Buna seara. Am nevoie si eu de cateva sfaturi. Mama mea a divortat de tatal meu. A avut loc de asemenea si partajul in urma caruia mama a primit ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament achitat parțial în timpul căsătoriei. cum se stabilește despăgubirea pentru soțul care nu e proprietar? Luana Sanziana Luana Sanziana Buna ziua Va deranjez cu o intrebare. Va explic deja situatia. Mama mea are un apartament cumparat impreuna cu tatal meu, decedat in 1983 Intre timp s-a ... (vezi toată discuția)