am nevoie si eu urgent de citeva raspunsuri l-a situatia mea.sotia a facut un accident rutier.a efectuat viraj stinga pe o strada secundara ,fara marcaje rutiere si cu o slaba vizibilitate din cauza zonei verzi dintre scuare.ea este principala vinovata ptr ca nu a ,acordat prioritate de dreapta.in urma impactuluidintre cele doua masini doua persoane au suferit ceva traume.ambele au fost spitalizate si au certificat medico legal.inmomentul asta inca nu au depus declaratiile la politie.ce pot face.multumesc anticipat.stc
daca victimele nu au necesitat mai mult de 10 zile de ingrijiri medicale se inlatura raspunderea penala. daunele vor fi platite de catre asiguratorul RCA. inclusiv cele ale proprietarului cu varul sarit. va dati seama ce pagube poate produce un Peugeot 206 cand intra intr-o casa.
tocmai aici este problema.o persoana are fractura l/a o mina.are m/ai mult de 10 zile de spitalizare.iar o adoua persoana are ceva frctura pe la bazin.el are m/ai mult de 30 de zile spitalizare.ce pot face.o eventuala intelegere intre parti m-a ajuta cu cv m-ai departe.cei doi nu au depus inca declaratiile l-a politie.va multumesc mult ptr sfat.
stimate domn florian,
din cate stiu se asteapta 60 de zile de la producerea accidentului ptr depunerea declaratiilor victimelor. dar chai si asa, dupa cum am zis, daca spitalizarea/imobilizarea este intre 11 si 60 zile, raspunderea penala a sotiei dvoastra depinde de "amabilitatea" victimelor. Sub 10 zile, nu e raspundere penala, peste 60 de zile, raspunderea penala nu poate fi retrasa printr-un acord cu victimele. Evident, va recomand ca in acest caz, sa va intelegeti cu cei afectati! Succes la negocieri!
Help
catamblin
In urma cu cateva zile am fost implicat intru-un accident. Un bicilist a iesit in fata mea dupa o strada din partea stanga, a trecut de axul drumului si a ... (vezi toată discuția)