avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua.as vrea sa stiu de cand se calculeaza alocatia copilului ?de cand se depune dosarul sau de cand se naste copilul?adica eu am nascut pe 11 aprilie 2012 si am depus dosarul dupa 3 saptamani.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:56, 8 Iulie 2012
Alocatia se acorda din luna următoare nasterii copilului. Alocatia este de 200 lei pana la varsta de 2 ani a copilului si de 42 lei de la 2 ani pana la sfarsitul liceului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza si cum se plateste alocatia copilului in varsta de pana la 2 ani? ingeracul ingeracul eu am nascut pe 1 februarie iar dosarul pt alocatie l-am depus pe 13 februarie. pe 14 aprilie imi intresera in cont 240ron. cum se calculeaza alocatia? din ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Alocatie + indemnizatie westkontakt westkontakt Buna ziua, doresc sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Sotia mea a nascut in data de 03.03.2009, este studenta (nu a lucrat si nu lucreaza niciunde), ... (vezi toată discuția)