avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT CIVIL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT CIVIL

Buna ziua!Cu 3 ani in urma,dupa moartea parintilor s-a facut succesiunea.Pana in prezent in urma succesiunii nu s-a rezolvat nimic,fratele mai mare ramanand sa locuiasca in continuare in apartament,refuzand sa colaboreze cu ine s fratele celelatl pentru a gasii rezolvare si sa fie toata lumea multumita.Exista posibilitatea ca o banca sa vina si sa evalueze imobilul,avand toti 3 drept acolo?Si daca "DA" la ce valoare s-ar evalua?Multumesc
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 14:43, 8 Iulie 2012
Singura solutie este sa deschideti o actiune in justite avand ca obiect iesire din indiviziune, in cadrul dosarului se face expertiza evaluatoare si se stabileste suma fiecaruia precum si fratele caruia i se atribuie in natura apartamentul si sumele cu titlu de sulta pe care trebuie sa le plateasca celorlalti frati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere mostenire crissa2011 crissa2011 Trei frati au primit dreptul de proprietate a unui apartament cu 4 camere acum 6 ani, drept mentionat in actul de mostenire. Doar unul dintre ei a ramas in ... (vezi toată discuția)
Mostenire si taxa de succesiune aurelica aurelica Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspunde-ti si mie la cateva intrebari deoarece am multe probleme de rezolvat si ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine bani pe partea mea de mostenire tunde nana tunde nana In urma decesului tatalui meu am facut succesiunea,am primit certificatul de mostenitor dar contravaloarea in bani a partii din mostenire nu. Precizez ca ... (vezi toată discuția)