avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog ajutor!!!- interdictie de intrare in Romania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog ajutor!!!- interdictie de intrare in Romania

buna ziua...am si eu niste intrebari la care nu am gasit raspunsul nicaieri.
sotia mea are interdictie de a intra in romania 5 ani pentru ca a incercat sa treaca granita cu un act fals...este cetatean al republicii moldova.a trecut un an de zile de cand a primit interdictia...noi ne-am casatorit acum 5 luni.exista vreo posibilitate ca sa se reduca din perioada de interdictie?sau interdictia ramane valabila in continuare daca ea a primit-o pe un nume,iar dupa casatorie are alt nume?
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns...
va multumesc frumos!!!
Ultima modificare: Duminică, 8 Iulie 2012
ionitageorge, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionitageorge , utilizator 15:56, 8 Iulie 2012
din pacate hotararea judecatoreasca nupoate fi anulata
dar nu este nicio hotarare judecatoreasca...interdictia a fost data de politia de frontiera...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie de intrare pe teritoriul romaniei-membru de familie ionitageorge ionitageorge vreau sa va cer un sfat in legatura cu problema pe care o am,si sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare. eu sunt cetatean roman.sunt casatorit cu o ... (vezi toată discuția)
Buna seara - proaspăt cetățean român cu interdicție mai veche pe românia Luminița 02 Luminița 02 Am interdicție în România, dar mi-a venit certificatul de cetățenie română... Cum pot scoate interdicția? (vezi toată discuția)
Interdictie de intrare in romania ancabayoudh ancabayoudh buna ziua,numele meu este anca sunt casatorita cu cetatean strain casatorie care a avut loc in romania dupa casatorie sotul a primit un permis de sedere ... (vezi toată discuția)