avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz elib docum
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz elib docum

Conform instiintarii primite, mi s-a incheiat CIM cu art 65 incepand cu 01.07.12, nici in ziua de azi nu mi-au eliberat documentele necesare intocmirii dosarului pentru indemnizatia de somaj, desi am facut nenumarate solicitari scrise. Din spusele fostilor colegi, se pare ca acestea sunt gata. In cat timp max de la incetare CIM au obligatia sa-mi elibereze aceste documente? Ce cale as putea alege, fara a da nastere unui conflict (nu mi se pare ceva constructiv)? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adry. , utilizator 20:03, 8 Iulie 2012
Email nu constituie mijloc de proba in instanta .. prin urmare, depuneti o solicitare in scris - fie prin posta , fie la registratura angajatorului - in vedere eliberarii acelor documente ...
Multumesc frumos, maine dimineata este primul lucru pe care-l voi face. Ma gandeam eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj MBH MBH Buna ziua, As dori sa stiu care este termenul de eliberare de catre angajator a actelor necesare obtinerii somajului.in cazul in care contractul de munca a ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de eliberare a documentelor pentru somaj de catre angajator ?? Gianina - Claudia Gianina - Claudia Buna ziua, incepand cu 01.07.2013 a incetat CIM, deoarece postul a fost desfiintat, doresc sa aflu care este termenul legal pe care angajatorul tb sa\'l ... (vezi toată discuția)
Eliberare documente dupa plecarea din companie teddycarebears teddycarebears Salutare, Din pacate ma numar printre cei carora patronii le fac probleme dupa incetarea contractului de munca. A trecut aproape o luna de cand am plecat ... (vezi toată discuția)