avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept de vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept de vizita minor

buna ziua,
daca am inceput un proces de nerespectarea masurilor de incredintare a minorului, respectiv alin.2, unde inculpatul sa prezentat si a declarat noua adresa unde sa mutat cu fetita, acum pot merge la adresa respectiva sa-mi vizitez fetita sau va trebui sa cer un alt drept de vizita la adresa respectiva?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 23:17, 8 Iulie 2012
Nu este necesara o noua actiune.
Va deplasati la adresa respectiva si va exercitati dreptul de vizita conform programului stabilit pe cale judecatoreasca.
va multumesc mult de raspuns,
o seara placuta in continuare
Situatie:
Parintele caruia i s-a incredintat copilul il duce pe acesta, pe perioada vacantei, la bunici, la 100 km de localitate, neavand cu cine il lasa in grija, avand serviciu si neavand concediu. Copilul este scos de la intretinere. Celalalt parinte este instiintat despre adresa unde se afla copilul pe perioada respectiva si unde poate oricand sa-l vada.
Intrebare: Parintele care are incredintat copilul, este obligat sa-l aduca la domiciliu din doua in doua saptamani, pentru orele de vizita (4 ore sambata si 4 ore duminica) ale celuilalt parinte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea copilului juliaeva juliaeva Bună seara Vă rog să mă sfătuiţi ce pot să fac, dacă fetiţa mea de 10 ani nu vrea să meargă la tatăl său. În sentinţa de divorţ s-a stabilit ... (vezi toată discuția)
Problema program vizita minor alex79u alex79u in urma cu aproximativ 3 ani am divortat de fosta nevasta , in urma divortului am obtinut obligatia legala de a plaiti pensie alimentara in cuantumul de 25 % ... (vezi toată discuția)
Modificare program de legaturi personale cu minorul Florin111 Florin111 In fapt ,acum un an am primit urmatorul program:''Obliga pe parata sa permita reclamantului sa aiba legaturi personale cu minorul , in sensul de a-l vizita la ... (vezi toată discuția)