avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... furnizare apa potabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

furnizare apa potabila

am contract de furnizare a apei potabile cu o firma, nu am restante la plata facturilor catre furnizor si toturi dupa modernizarea retelei de apa am fost debransat din vechea retea de apa- am stat 7 zile fara apa potabila-si obligat sa execut pe cheltuiala mea o subtraversare de strada si achizitionarea conductei aferente cu toate ca este domeniu public. pot actiona in instanta firma cu care am contract , pentru am recupera investitiile efectuate pe domeniul public ?
Cel mai recent răspuns: kent1 , utilizator 11:13, 9 Iulie 2012
Nu ati precizat daca furnizorul de utilitate apa este aceiasi persoana juridica responsabila pentru debransarea de la vechea retea
Problema actionarii in justitie a firmei este mai delicata,deoarece in cazul mentionat dvs nu detineti temeiul legal
da,este aceeasi societate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a oprit apa la bloc dorat dorat in data de 17 sa pus anunt la scara blocului ca se va opri apa potabila scrie asa,avand in vedere ca ;a data de 16 06 2014inregistrati o datorie de 128000 lei ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Separare coloana de gaze nituraducu nituraducu Buna seara, In urma cu ceva timp am achizitionat un apartament intr-un bloc cu 7 etaje. Dorind sa il renovez am decis ca ar fii bine sa imi trag si coloana ... (vezi toată discuția)