am construit cu un prieten o casa , el are construit pe banii lui partrul , iar eu pe banii mei etajul, problema este ca nu sunt inca propietar pe jumatate din teren. vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa am la mana un act, ceva, prin care sa se specifice ca apartamentul de la etaj este construit pe banii mei. am stabilit ca in termen de doi ani sa-i achit si jumatate din teren , dar stiti cum este, se pot intampla multe , poate pateste ceva si eu nu am nimic la mana care sa specifice ca eu am construit etajul pe banii mei.
daca aveti facturi pe materialele cumparate pe meseriasii platiti e mult mai usor.
incercati sa faceti macar un cat de mana cu 2 martori.
sau faceti un antecontract de vanzare cumparare .
nu as vrea sa-mi vanda ceva ce este al meu, tinand cont ca nu a contribuit la construirea etajului, un ante contract de vanzare cumparare sau un contract de vanzare cumparare presupune niste bani in plus si o taxa pe care trebuie sa la platesc pe ceva ce etse al meu deja.solutii?
si cam in ce conditii credeti dvs ca veti intra in posesia locuintei ?
la un moment dat , avand in vedere ca acea constructie e pe terenul prietenului dvs si toate autorizatiile sunt pe n umele respectivului prieten , tot se va ajunge la un cotract de vanzare cumparare.
parerea mea.
Doresc raspuns
dragusorinel
am construit o casa cu parter + etaj impreuna cu un prieten , mentionez ca nu sunt propietar pe teren dar apartamentul de la etaj l-am construit pe banii mei , ... (vezi toată discuția)
Antecontract
clau&marius
Buna,
Sunt Claudia si am nevoie de ajutorul vostru intr-o prb de vanzare-cumparare: doresc sa cumpar doua camere (fara instalatie electrica, santiara,etc - ... (vezi toată discuția)