avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie

Buna ziua, am si eu o intrebare: Sunt insarcinata in 7 luni iar firma la care sunt angajata nu si-a platit darile catre stat de mai mult timp, cum pot beneficia de indemnizatie dupa nastere in cazul dat? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: emmilis , utilizator 10:43, 10 Iulie 2012
Aveti contract inregistrat la ITM?
1. Plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) nu este conditionata de plata contributiilor la stat ci numai de obtinerea de venituri din salarii.

2. Asadar veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Am contract de munca inregistrat la ITM. Multumesc frumos petru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire indemnizatie de copil silvimiha silvimiha Buna ziua! Intrebarea mea este: nu sunt angajata,dar vreau sa platesc darile catre stat din mana timp de un an,minimum pe economie.In ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului madaluzta madaluzta Buna ziua ma numesc Madalina sunt insarcinata in 7 luni as dori si eu cateva lamuriri de la dumneavoastra. Contractul vechi de la o pescarie a inceput pe ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresrerea copiluli vali_085 vali_085 Buna ziua! Sunt angajata din 29.03.2010 la o firma care nu si-a platit impozitele si taxele. Intre timp a fost suspendat acordul de functionare timp de 4 ... (vezi toată discuția)