avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare-cumparare incheiata in alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare-cumparare incheiata in alt judet

Buna ziua,

O firma din Bucuresti doreste sa cumpere in Rm. Valcea un teren si doua cladiri aflate pe acest teren pentru a desfasura o activitate economica. Vanzatorul este o firma din Rm. Valcea care este proprietara respectivelor bunuri.
Ce mi se pare mie absolut nelalocul lui este urmatorul aspect : firma din Bucuresti doreste sa incheie actele de vanzare-cumparare la un birou notarial din Timisoara.
Vi se pare normal? Atata timp cat niciuna din cele dou firme (vanzatorul si cumparatorul) si nici bunurile imobile nu au absolut nimic in comun cu Timisoara !!!
Si potentiala activitate economica se va desfasura la Rm. Valcea....
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cristian Costin Miloș , Avocat 18:11, 9 Iulie 2012
Nu este nici o problema, orice notar de pe teritoriul tarii este competent. Probabil ca este un notar agreat si ii duce clientela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor promisiune de vanzare cometto cometto Buna ziua, Un SRL cu sediul in Bucuresti, ce are ca asociati 5 cetateni greci, si-a exprimat intentia sa cumpere un teren pe care se afla doua cladiri ( ... (vezi toată discuția)
Echivalent juridic al clauzei overage-clause(sua-anglia) in romania nelujohn nelujohn Buna ziua! O ruda a mea are o situatie in care cineva doreste sa cumpere un teren care ar avea potential imobiliar pe viitor, dar potentialul cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Constructia nu respecta proiectul tehnic! ramiha ramiha Buna ziua, As dori si eu daca este posibil cateva clarificari in urmatorul caz: Un dezvoltator imobiliar nu a respectat proiectul pentru care a obtinut ... (vezi toată discuția)