avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informatii angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informatii angajare

Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu contractul de munca. De aproximativ 3 luni de zile mi s a spus k angajarea mea intr o firma a fost facuta legal, dar am o intrebare la care as dori sa aflu un rsp. Se poate face o angajare daca eu ca si angajat nu am semnat nici un fel de contract? Mentionez ca am primit o adeverinta pt medicul de familie, dar nu stiu cat este de valabila. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 20:08, 9 Iulie 2012
Nu se poate face o astfel de angajare, decat in conditiile in care c.i.m. a fost semnat de altcineva ... puteti verifica daca aveti sau nu c.i.m. printr-o sesizare la ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul.
daca nu ati semnat contract de munca nu sunteti angajata, lucrati la negru.

Indiferent cine ar semna in locul dvs. acel contract de munca este nul fara procura speciala data in fata notarului.
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2012
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca neinregistrat adygrecu adygrecu Buna Ziua. Timp de 10 luni am lucrat la o firma pe baza unui contract de munca, dupa aceste 10 luni am dorit sa plec de la acesta firma doar ca inainte de a ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca nesemnat de angajat! daniek0k daniek0k Am o problema legata de un contract individual de munca astfel: Am stabilit cu un angajator sa colaboram. Am trimis actele necesare scanate pe email ... (vezi toată discuția)
Act aditional inregistrat in revisal fara semnatura mea! VescanAndreea VescanAndreea Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie in care ma aflu: am fost angajata la o firma pe perioada determinata de 2 luni.Din 2.08-2.10 ... (vezi toată discuția)