avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ELIBERARE C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ELIBERARE C.I.

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: cumnata mea locuieste in Cipru iar cartea sa de identitate este expirata.In ce conditii o pot ajuta eu si care sunt pasii de urmat din Romania sa-i procur o alta carte de identitate cu mentiunea ca ea sa apara pe adresa mea din Romania (nu cea veche din Romania existenta pe c.i.) fara sa fie prezenta la intocmirea documentelor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 10 Iulie 2012
Eliberarea cartii de identitate pentru cetateanul roman, care are domiciliul in Romania si se afla temporar in strainatate, se poate face la sediul serviciului local de evidenta a persoanelor de la locul de domiciliu sau de resedinta, prin intermediul altei persoane, pe baza de procura speciala, autentificata la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei din tara in care se gaseste solicitantul.
In cuprinsul procurii este necesar sa se regaseasca referirea expresa la obiectul mandatului in cazul dvs - schimbare domiciliu şi cerere eliberare CI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie pentru schimbare buletin Ancuta 79 Ancuta 79 Buna ziua ad avea o intrebare trebuie sa imi schimb buletinul ad vrea sa stiu daca fac procura la cineva sa mearga in locul meu acea procura se poate face la ... (vezi toată discuția)
Prima carte de identitate in strainatate ContSters95039 ContSters95039 Buna Ziua! Sora mea este are cetatenie dubla, moldoveneasca si romana. A primit cetatenia romana prin intermediul mamei. Nu era majora cand mama mea a ... (vezi toată discuția)
Info act identitate Mihailof Mihailof Buna Ziua. Eu trebuie sa depun actele la serviciul pentru buletine pentru un nou buletin dar nu pot astepta pana la data eliberarii deoarece sunt nevoit sa ... (vezi toată discuția)