avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Informatie pentru schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Informatie pentru schimbare buletin

Buna ziua ad avea o intrebare trebuie sa imi schimb buletinul ad vrea sa stiu daca fac procura la cineva sa mearga in locul meu acea procura se poate face la oricare notar din strainatate apostilata si tradusa in tara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 2 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Da la orice notar sau la ambasada unde trebuie sa mergeti sa faceti fotografia.
"În situaţia cetăţenilor români care au domiciliul în România şi se află temporar în străinătate, eliberarea cărţii de identitate se poate face prin intermediul altei persoane, pe bază de procură specială, autentificată la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României din ţara în care se află solicitantul. În cuprinsul procurii trebuie să se regăsească, în mod obligatoriu, scopul pentru care aceasta a fost eliberată, respectiv depunerea cererii pentru eliberarea actului de identitate şi/sau ridicarea actului de identitate."
(pct.1 - [ link extern ] )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reînnoire pașaport din spania Natalka Natalka Buna seara, sunt an Spaña de 14 ani si vreau sami renovez pasaportul expirat dar nu am certificatul de nastere nici buletinul, unde si cum pot face o procura ... (vezi toată discuția)
Info act identitate Mihailof Mihailof Buna Ziua. Eu trebuie sa depun actele la serviciul pentru buletine pentru un nou buletin dar nu pot astepta pana la data eliberarii deoarece sunt nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Pasaport, buletin expirat miha1611 miha1611 Buna ziua ! Am o prietena care locuieste cu familia ei si mama in Spania si au pasapoartele expirate si buletinele se expira peste doua luni.Are doua fetite ... (vezi toată discuția)