avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract cu o agentie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract cu o agentie

asi dori sa ma lamuriti intr,o problema.am facut un contract cu o agentie de moda pentru copil .contractul nu prevede nici o clauza in caz de reziliere dar este stipulat ca trebuie sa platesc un album foto pt copil in valoare de 248 de euro in 3 rate.am achitat prima rata de 100 de euro dar nu mai doresc sa mai continui si acum am cerut banii inapoi dar sunt sunata zilnic sa merg sa achit albumul ca altfel ma dau in judecata .am vorbit cu mai multe persoane care au patit la fel si am inteles ca aceea agentie esti o agentie fantoma care doar ia bani de la oameni si dispar..suma din contract este scrisa de mana ,si din cate am inteles nu este normal asa ceva.chiar nu stiu ce sa fac cu aceasta agentie fantoma ca mereu ma suna si ma ameninta cu instanta.astept raspuns,va multumesc anticiipat=D>pana acum din sute de persoane pacalite doar una am aflat ca a primit o scrisoare de la un avocat fiind somata sa achite restantele la aceea agentie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:24, 10 Iulie 2012
Informativa temeinic asupra agentiei respective
In situatia in care exista mai multe persoane care apreciaza ca sunt prejudiciate prin clauzele contractului,analizati oportunitatea si necesitatea promovarii unei plangeri penale impotriva agentiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare sau reziliere contract de reprezentare cu clauze abuzive si dubioase Mihiri Mihiri Buna ziua, supun atentiei dvs urmatoarea escrocherie foarte frecventa in mai multe orase mari din tara; firme de asa zise manageriat artistic racoleaza oameni ... (vezi toată discuția)
Escrocherie sau inselaciune IonBogatu IonBogatu Buna ziua, Am fost pacalit. Mi s-a intimplat astazi. Am fost la un casting la care m-a intrebat daca doresc sa ma implic in ur matoarele activitati: sedinte ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un contract dubios mihasava35 mihasava35 Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ... (vezi toată discuția)