avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... recuprerare bani din asigurare auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

recuprerare bani din asigurare auto

buna ziua,am avut accident pe 21 martie anul curent,mi s-a dat dauna totala,iar dosarul e dat la plata de pe data 12.06.2012 si totusi nu se face plata mai nou spunandu-mi domnul director sa fac o cerere de mediere,ce mai pot face sa-mi iau banii totusi? Mentionez ca e vorba de societatea ASTRA. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 20:57, 11 Iulie 2012
Se pare ca nu prea e pe pozitia de a va despagubi .... Va recomand sa angajati un avocat sa treaca la procedura prealabila !
Ce inseamna "dat la plata"?Ati semnat cererea de despagubire pentru o suma anume(=dauna totala), in care se mentioneaza si modalitatea de plata(la casierie sau in cont)?Daca DA, notificati in scris asiguratorul ca nu a respectat normele si veti solicita penalitati pentru fiecare zi de intarziere(peste termenul de 10 zile ).
Societatea de asigurare tergiverseaza cu rea-vointa plata despagubirii. Nu sunteti singurul aflat in acest caz si dumnealor mizeaza tocmai pe lipsa dumneavoastra de reactie.
Va sfatuiesc sa apelati la un avocat si sa solicitati si dobanda legala daca este vorba de o asigurare CASCO (penalitati de intarziere daca sunteti pagubit RCA) pentru toata perioada de la depunerea documentatiei si pana la plata efectiva.
atentie, eu avand dosar de daune acum o luna,fiind victima au aprobat totul dar,au inceput cu placa :in termen de 90 zile, ba ca trebuie sa puna viza departamentul juridic , ba ca mai trebuie o expertiza efectuata de catre un expert al lor !!!!,adevarul era altul :actionarul principal s-a retras si i-a predat afacerea lu astra lui fiisu,care a incetat platile catre furnizori,adica service-uri pentru lucrarile efectuate adica mai pe romaneste ATENTIE sunt cam intr-o mica insolventa au deja procese intentate si service-ul unde am reparat masina a apelat la firma de recuperare sa ii execute, avea de recuperat vreo 50.000 ron ,in instanta dureaza mult sa te judeci, cu anii ,cum crezi ca am rezolvat :m-am dus la centrul de daune de pe langa hristo botev, cu tupeu ordinar, m-am dezbracat de caracter la varsta de 61 ani,am fost condusa la un director caruia i-am explicat ca nu plec pana nu scoate dosarul de sub masa ca , de fapt acolo era,au incercat cu vesnica placa a lor nu m-au impresionat :unde sunt drepturile mele ?un nemernic mi-a aruncat o copie de rca,voi imi puneti placa cu 90 zile etc... si masina e proprietatea mea si fac ce vreau cu ea,vreti sa aprobati dosarul in a 90-a zi f. bine dati-mi masina sa pot circula, nu pot sa va redau totul, esentialul :a dat drumul la dosar pe loc,au tinut sa-mi zica ca or sa ma tina minte pt. valva!!!ASA CA ,DRAGA PRIETENE CU SCANDAL SI TUPEU VEI REZOLVA,NU II DA IN JUDECATA CA VEI ALBI APELEAZA LA O FIRMA DE RECUPERARE CA MERGE MAI RAPID SUCCES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare intervenient fortat caif caif Buna ziua, Am avut un accident in 2012 in care am vinovat. Cel pe care l-al lovit s-a repat masina pe casco cu regresie la ASTRA unde era RCA meu. Am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un asigurator Cheater23 Cheater23 Salut! am avut un accident acum vreo 3 saptamani, in urma caruia eu am avut daune la masina de 10000 Euro iar cea care m-a lovit(vinovatul) doar 1000Euro.Am ... (vezi toată discuția)
Decizie de refuz plata- fga FloryF FloryF Buna ziua, Am primit decizia de la FGA cu refuz de plata pentru o reparatie din 2016. Service-ul a fost recomanadat de catre un reprezentant FGA dupa multe ... (vezi toată discuția)