avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme inmatriculare auto . rog sfaturi !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme inmatriculare auto . rog sfaturi !

Buna ziua ,
as dori si eu cateva sfaturi in legatura cu inmatricularea unui autoturism .
am cumparat o masina sambata printr-un contract scris de mana de la o persoana sa zicem Z. aceasta a cumparat-o de la alta persoana Y ,care la randul ei a cumparat-o de la persoana X. Am primit toate actele masinii . Pe cartea de identitate este trecut proprietar persoana x . am contract de vc intre x si y ,certificat fiscal de la x , fisa inmatriculare vizata de ambele parti.Apoi cvc intre y si z , certif . fiscal de la y , fisa de inmatriculare vizata doar de catre directia locala de taxe si impozite de unde are domiciliul y. Domnul Z nu a inregistrat-o fiscal . Se poate scoate din schema persoana z ? . cu care ar trebui sa fac cvc dintre x si y pentru a-mi fi mai usor s-o inmatriculez ? cu y am reusit sa iau legatura , z nu raspunde la telefon
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2012
marian302, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:20, 10 Iulie 2012
1-Aspectul ca achizitia autoturismului s-a realizat "printr-un contract scris de mana" va cauza dificultati majore in ceea ce priveste inmatricularea acestuia
2-Toate demersurile trebuie sa le realizati strict la nivelul ultimului proprietar din cartea de identitate,respectiv "x"
Nu se justifica implicarea si a tertilor neinregistarti in cartea de identitate a vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)
Problema transcriere autoturism oovvii oovvii Buna seara! Vreau sa va cer ajutorul intr-o situatie putin mai complicata in care se afla un bun amic de-al meu pe care mi-as dori foarte mult sa il pot ... (vezi toată discuția)