avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunuri comune

daca unul dintre soti vinde un bun comun pana la partaj cum il mai pot recupera de la cel caruia il vinde sau ce sanse mai am sa.l recuperez. are voie. stiu de furt intre soti km asa s.ar explica si cred ca ar fi singura chestie pe care as putea so invoc dar nu sunt sigura. as dori un raspuns clar ce se poate face dak se intampla sa ceva. multumesc
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 14:19, 10 Iulie 2012
Daca instanta nu s-a pronuntat asupra divortului, contractul de V_C poate fi anulat pentru lipsa consintamantului celuilalt sot, daca divortul a avut loc, se poate invocat vanzarea bunului altuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa unuia din parteneri arix arix Sunt intr-o situatie putin mai complicata. Doresc sa divortez de sotia mea intrucat aceasta a parasit tara si s-a stabilit in strainatate. Ea nu mai doreste sa ... (vezi toată discuția)
Care este pentru pedeapsa furt calificat chiperflorin chiperflorin Care este pedeapsa pentru furt calificat sau dak imi puteti spune unde se incadreaza....am invitat un \"prieten \" la mn unde am baut o sticla ... (vezi toată discuția)
Se poate cere anularea contractului vanzare cumparare ruscrina77 ruscrina77 buna ziua rus crina sunt, sotu cu soacra au incheiat contract de vanzare- cumparare soacra vanzandu-i sotului un apartament , fara nici un fel de clauza ... (vezi toată discuția)