avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate programul tineri casatoriti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

programul tineri casatoriti

salut. as vrea sa depun documentatia necesara pentru a cere la primarie teren pt casa k doar sunt casatorit de 1 luna de zile. cine ma poate ajuta sa imi spuna ce acte imi trebuiesc!!!! mersi:)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:58, 10 Iulie 2012
Am descarcat de pe site-ul unei primarii o cerere-tip, din care se intelege care sunt conditiile pe care trebuie sa le indepliniti si ce acte trebuie sa depuneti.

C E R E R E

Subsemnatul (a)__________________________________________, născut (ă) la data de ____________ în localitatea _____________, cu domiciliul în _________, str._________, nr. ____, bl. ___, sc. ____, ap. ____, îndeplinesc condiţiile prevăzute de Legea nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

Solicit atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren în suprafaţă de ______ mp (între 250 – 500 mp.) pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, pe durata existenţei construcţiei.

Mă oblig să încep construcţia până la data de ______________, dar nu mai târziu de un an de la data atribuirii terenului, şi să realizez cu respectarea prevederilor Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Anexez următoarele documente justificative:
a). copie de pe certificatul de naştere;
b). copie de pe actul de identitate;
c). declaraţia pe propria răspundere că nu deţin sau nu am deţinut în proprietate o locuinţă ori un teren destinat construirii unei locuinţe;
d). declaraţia părinţilor mei, pe propria răspundere, că nu deţin sau că nu au deţinut în proprietate un teren în suprafaţă mai mare de 500 mp în mediul urban şi 5000 mp în mediul rural, indiferent de localitatea în care este situat terenul.

Declar că am luat cunoştinţă de prevederile art. 292 din Codul penal.

Data ..........
Solicitant .........

Un drum la primaria de care apartineti o sa va lamureasca pe deplin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea unu spatiu de locuit in spatiu comercial cristian42 cristian42 am o casa proprietate, situata la strada. as dori sa schimb destinatia unei camere din spatiu de locuit in spatiu comercial pentru ca sora-mea sa isi deschida ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate annemary_74 annemary_74 am o fetita de 3 saptamani,si eu n-am lucrat.Vreau ca sotul meu sa beneficieze de concediu de paternitate.Unde trebuie sa se adreseze si de ce acte are ... (vezi toată discuția)
Ajutor!am act de proprietate si departament urbanism galati nu mi-l recunosc Gina- Galati Gina- Galati Am act de proprietate si intabulare facuta de Oficiul de Cadastru redactat si autentificat de un birou de notariat din Galati in februarie 2009 .Acest act ... (vezi toată discuția)