buna ziua!
in urma sfaturilor primite de la d-voastra am inteles ca primul pas ar fi plangertea penala pt. abandon de familie, facuta fostului meu sot pt neplata pensiei alimentare timp de un an, nemaipunand la socoteala ca nici de la divort ( 04.06) pana la sfarsitul anului 2007 nu e ca a contribuit nici pe jumatate. ce ma doare cel mai tare e ca nu se intereseaza de copil, nu il suna, nu il viziteaza.l-a vazut de 2-3 ori, cu ocazia deplasarii fiului meu cu bunicii la barlad, l-a plimbat, i-a cumparat un trening, o pereche de adidasi si o prajitura si ii umple capul cu declaratii : ca il iubeste, ca ii e tot timpul dor de el, ii promite cate-n luna si-n stele...:(..
din pacate niciodata nu se tine de cuvant...iar copilul sufera. are doar 5 ani , iar felul in care isi bate joc de sentimentele lui ma infurie groaznic X-(
acum am decis sa fac plangere! intrebarea mea este : plangerea se face la politie ? daca nu, unde trebuie facuta? precizez faptul ca nu cunosc adresa lui actuala ( slobozia ), ci doar cea anterioara, unde locuiesc si in prezent parintii lui ( timisoara). organele competente pot face investigatii in legatura cu acest aspect ?
am inteles de la fostii mei socrii ( primind confirmare apoi chiar de la fostul meu sot ) ca a cumparat anul trecut un apartament, o masina acum 2 ani...:hm: la acea vreme invoca lipsa banilor! acum neaga de-a dreptul plata pensiei!
ma gandesc ca daca sta deja de doi ani in slobozia, se poate da cumva de urma lui! o fi facut plati, primit amenzi...etc!
si cel mai important lucru! dupa cate stiu eu are atat obligatii cat si drepturi fata de copil! a incercat de cateva ori sa-mi impuna sa ii las copilul cateva zile la slobozia dar eu de aceasta data am refuzat! e departe, frig pe tren ( trebuia sa-l las la drum cu fostii mei socrii,eu nu aveam ce sa caut-in cazul in care as fi aparut m-a amenintat cu bataia), iar fiul meu era inca in timpul gradinitei, facea repetitii pt serbarea de craciun ! i-am raspuns ca pt vizite sunt vacante. iar el m-a amenintat spunandu-mi ca are dreptul de a-si vedea copilul!
sincer...cum are tupeu sa nu il intereseze cu lunile nimic de evolutia copilului, de crestere si educatie, daca are cu ce imbraca sau incalta, ce mananca....dar cand e vorba de drepturi tipa sus si tare ca ma da in judecata si ma nenoroceste! ca imi ia copilul, etc!
ce pot sa fac in acest caz? cum il pot apara pe fiul meu de un tata orbit de furie si prostie ( iti arat eu cine sunt eu ! )...?
multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Alin Gheorghe , Alte profesii
16:45, 9 Ianuarie 2009