avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene

As dori si eu sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui supermarket in mediul rural?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:46, 3 Aprilie 2013
Firma dvs este in mediu rural sau urban?
Care sunt institutiile abilitate care pot sa dea relatii despre dvs.?
Ei au incercat sa va faca cunoscuta oferta lor si actele de care aveti nevoie, ma gandesc.Dar au spus pentru ce program se depune proiectul ca sa va ajute ei sa obtineti fonduri?Intreb acest lucru pentru verificarea acestuia.
Nu va lasati amagita, o firma serioasa da detalii despre CUI/Nr. de inregistrare in reg comertului, adresa, telefon etc.Dvs in baza CUI va puteti interesa pe site min finantelor daca exista sau nu exista aceasta firma. Pana nu aveti aceste date, nu semnati contracte cu ei si mai ales nu dati bani.
Denumirea firmei trebuia sa o scrieti pe privat.Acolo va dau cateva indicii.
Este foarte bine ca ati solicitat detalii pe avocatnet.ro
Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie auto. cristy_love88 cristy_love88 Sall,vreau sa-mi deschid o spalatorie auto. As dori sa stiu daca pot obtine FONDURI EUROPENE, pentru demararea afacerii. In cazul in care obtin aceste fonduri, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare gabriela.enache gabriela.enache Buna ziua! Imi spune si mie careva, va rog, ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei ferme de biohumus? Adica, am deja firma, trebuie doar sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)