avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am un inprumut la cooperativa de credit cu giranti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am un inprumut la cooperativa de credit cu giranti

am facut un inprumut de 3500 ron acum 2 ani ,in urma cu 2 luni am ramas fara munca si in imposibitatea de a plati rata mai avand inca vreo 1500 de dat .am vorbit cu giranti si leam explicat ca singura solutie e sa ma accepte si sa le inapoiez bani imediat ce este posibil..dar mai de curand am inceput sa primesc amentari ca ma baga in tribunal etc.
ce pot face e posibil sa ma dea in judecata atata timp cat au semnat un contract si siau dat acordu?
nu am alta problema decat ca miar pica datori noi pe cap privind cheltuieli de judecata in cazu in care castiga .Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 11 Iulie 2012
Nu aveti ce face altceva, decat sa platiti. Girantii va pot da in judecata, dar daca nu aveti salariu si nici bunuri, nu au de unde recupera cat datorati, deocamdata.
Daca aveti bunuri, ar trebui sa va grabiti sa platiti , sa nu ajungeti la executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bănci și ifn bibicarina bibicarina Am niște ifn de achitat pe numele meu sar stau în casa mamei deci am adresa pe buletin unde stau cu mama. Eu nu am nimic pe numele meu. Dar vreau sa știu ... (vezi toată discuția)
Executare silita mobiliara Aur3l Aur3l Buna seara tatal meu in anul 2010 a luat un inprumut de 1000.00 de la o banca cu girant problema este ca el nu sa folosit de bani acestia ci girantul fara ca ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL am luat un credit de nevoi personale in 2006 fara stirea sotiei si din cauza problemelor financiare nu am mai platit ratele de 1 an creditul este de 8000 euro ... (vezi toată discuția)