avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu auto altcuiva
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu auto altcuiva

Buna seara,
Va prezint o speta: imprumut auto personal unui prieten.Face un accident, auto avariat integral, dauna totala. Fiind luat cu credit auto, societatea de asigurare ma despagubeste prin polita casco, banii evident ca se duc intai la banca pt a-si recupera datoria iar restul imi revin mie, daca mai raman.
Mentionez ca platisem 3,5 ani la banca si mai aveam 3.5 ani, cu o rata de 700 lei pe luna.
Intrebarea este, cel care a facut accidentul ar trebui sa ma despagubeasca si pe mine?Avand in vedere ca bunul era proprietatea mea?
Cel mai recent răspuns: catam76 , utilizator 23:02, 26 Iulie 2012
Buna seara.

In urma cu cateva zile am avut un accident de circulatie. Eu conduceam o motocicleta si din sens opus a venit un autoturism care a virat stanga fara a-mi acorda prioritate. In urma accidentului am fost transportat de urgenta la spitalul Elias, unde dupa 3 ore mi-au dat drumul acasa spunandu-mi ca nu am absolut nimic in afara de zgarieturi.

A doua zi in urma celor spuse de medicii de la spital,am fost la politie si am declarat ca nu vreau sa depun plangere asupra soferului vinovat.

Seara mana dreapta s-a umflat mai rau,drept urmare am fost la spitalul de urgenta Bagdasar Arseni unde in urma radiografiei s-a constatat fractura fara deplasare de os fiindu-mi pusa mana in gips pentru 21 zile. Tot in aceasi seara la acelasi spital am acuzat dureri la coaste pe partea dreapta, medicii raspunzandu-mi ca este normal in urma unui accident.

A doua zi m-am prezentat la spitalul de urgenta Sf Ioan pentru a fii consultat asupra durerii de coaste, iar la primiri urgente,in urma actelor prezentate de la spitalul Elias,medicii au spus ca nu au ce sa imi faca deoarece am fost consultat de catre colegii medici ,la un spital f.bun si nu pun la indoiala deciziile acestora.
In urma durerilor ce nu cedau,am fost la o clinica particulara,unde am fost consultat,mi-a dat trimitere sa fac o radiografie,unde s-a constatt ca este fisurata coasta.Pentru un diagnostic si mai concret am primit o noua trimitere pentru efectuarea unui CT.

In aceste conditii,imi pot schimba declaratia de la politie ???? Precizez ca ,de la data depunerii declaratiei au trecut 6 zile .

Cu respect,
Catalin M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acccident moto catam76 catam76 In data de 20.07.2012 in timp ce ma deplasam pe sos pipera cu motocicleta un sofer care venea din sent opus, a virat stanga fara sa se asigure eu lovindu-l in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime musatilie musatilie Buna seara. am o serie de intrebari la care sper sa primesc un raspuns din partea unui avocat. Am fost implicat intr-un accident rutier ca si victima. ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)