Am si eu o intrebare...Daca s-a dat sentinta judecatoreasca, ca copilul sa fie incredintat mamei ( copilul a fost la inceput incredintat tatalui), am dreptul sa iau copilul la mine, daca el a dat recurs la aceasta sentinta? Sau trebuie sa astept pana se va judeca recursul?Multumesc!:(
Hotararea dvs fiind definitiva, poate fi pusa in executare, chiar si prin intermediul unui executor judecatoresc.
Numai ca va fi greu sa investiti hotararea judecatoreasca cu formula executorie, dosarul aflandu-se in fata instantei de recurs, iar investirea se face la instanta de fond.
Dar daca am EXTRASUL DE PE DISPOZITIVUL SENTINTEI CIVILE. Cu acest extras nu pot sa cer sa mi se dea fetita? El e un om foarte rautacios si mi-i frica sa fac ceva nelegitim...:((
Cum a spus si dna avocat mai sus, nu merge fara titlu executoriu insa daca dvs credeti ca ar dura prea mult la recurs si investire incercati ordonanta presedintiala. Poate merge mai repede.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Incredintare minor
Luizaalexa
Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea ... (vezi toată discuția)