avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf - erori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf - erori

Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate influenta?astfel incat numai la auzul intaplarii sa intre in panica si astfel sa dea eroare acest test.
Cel mai recent răspuns: rhema , utilizator 00:29, 13 Martie 2013
Da, interesanta situatia cu pioneza...

Dupa parerea mea testul poligraf poate da eroare daca persoana este stresata.

Testul este folosit si in motivarile instantelor de judecata in conditiile in care exista si anumite probe in acuzare care se coroboreaza cu raspunsul de la testul poligraf.
eu stiam unii care inghiteau calmante, mai ales ca esti doar intrebat daca ai luat un medicament si nu verifica nimeni, nici macar cu un etilotest sa vada daca ai luat o vodka mica inainte :)
Am avut si eu clienti care vroiau sa incerce aceste variante dar i-am facut sa inteleaga ca este mai bine sa nu verifice pe pielea lor ceea ce se spune...
Nu cunosc niciun caz concret constatat de mine personal in sensul ca ar ajuta calmantele...la testul poligraf.
Nici de la alti avocati nu am auzit asa ceva...in sensul ca au constat personal.

Procurorii fac aceste afirmatii ( dar numai verbal, nu si in scris) cand resping acest test.
da,....persoana de care vorbeam , spune ca era f stresat, si ca orice intrebare despre subiect il facea sa simta ca ii bate inima, nu conteaza ce era intrebat, plus ca testul i s-a facut la ora 10 noptea .. ceea ce mi se pare tarziu.
buna seara,am si eu o intrebare cat se poate se serioasa...am fost chemata sa efectuez testul poligraf pe data de 11 marite 2013...problema mea este sa stiu daca ma poate afecta in tulburarile anxioase pe care le am?din pacate fac tretament inpotriva acestei boli...si vreau sa stiu daca ma poate afecta acest tratament ptr psihic sa efectuez testul poligraf?

Alte discuții în legătură

Test poligraf - obligativitate LauraPaler LauraPaler Buna ziua, exista lege care te poate obliga sa faci testul poligraf, daca o persoana nu este de acord? (vezi toată discuția)
Detectorul de minciuni ContSters212534 ContSters212534 Am auzit multe despre el dar vreau sa va intreb, totusi, in cazul in care el este solicitat de catre politie - merita efectuat ?, chiar daca esti complet ... (vezi toată discuția)
Test poligraf ViorelaD ViorelaD Pot fi supusa unui test poligraf daca iau antidepresive de cca 1 an? (vezi toată discuția)