avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... falimentul firmei aflate in lichidare din 2005
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

falimentul firmei aflate in lichidare din 2005

Putem cere falimentul unei societati aflate in lichidare din 2005, dar de care nu s-a ocupat deloc lichidatorul numit de Registrul Comertului? Suma datoriilor este de 6 094 lei, toata datorata bugetului de stat pentru impozitele pe profit/venit si TVA. Societatea nu mai are nici un fel de activitate si nu detine bunuri in patrimoniu. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:15, 12 Iulie 2012
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara de srl tibor_nagy tibor_nagy Buna ziua! Detin un SRL cu activitatea suspendata momentan si sunt intr-o dilema deoarece suspendarea temporara de 3 ani se va sfarsi. As vrea sa lichidez ... (vezi toată discuția)
Datorii la buget Theo_95 Theo_95 In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul? Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Cat costa falimentul DanielaNicolas DanielaNicolas Doresc sa deschid procedura insolventei si declararea falimentului pentru o societate care nu mai are activitate si se afla in lichidare din 2005. Nu are ... (vezi toată discuția)