avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumpãrare casã cu teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumpãrare casã cu teren

am cumpărat o casă cu 1475 m2 de teren fostul proprietar are titlul de proprietate pe 750m2 de teren pe restul terenului proprietar era statul român ,vrând să intăbulăm am apelat la un avocat care in loc să ne ajute să intăbulăm a introdus in CF vechii proprietari, care au fost instiinţaţi de el şi au intăbulat suprafaţa de 1225m2 eu ce soluţie am acum, terenul şi casa se află in Ardeal
dati in judecata pe cel care a vandut catre dvs. acest imobil in cazul in care aveti contract de vnazare-cumparare. In ceea ce priveste Cartea funciara in Arad regulile sunt putin diferite fata de alte zone. Dvs. cu ce suprafata ati rams?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate! popa remus popa remus am cumparat in un imobil casa de locuit cu terenul aferent.in actele de proprietete apar 800m2 ca teren iar in cartea funciara fostul proprietar a intabulat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi intabulez terenul cumparat odata cu casa ? spiridus spiridus Buna ziua, Acum 7 ani, am cumparat impreuna cu sotul meu o casa, care avea un teren de 15-20 mp, insa cand am mers la notar sa intabulam casa, din CF au ... (vezi toată discuția)
Cine este proprietarul terenului retrocedat din jurul casei? abRoncs abRoncs Buna ziua, Sunt proprietarul, sau cel putin credeam ca sunt proprietarul, unei case + teren 2000 m2. un scurt istoric: in 1961 bunica mea a avut casa + ... (vezi toată discuția)