avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... avocat asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

avocat asigurari

va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. In urma cu 3 luni m-am impacat cu un avocat asigurari sa imi rezolve problema mea,am fost lovit de o masina mica pe trotuar si am facut prin notariat acte sa se ocupe de asigurarea care ar trebui sa o incasez intr-o buna zi ma intereseaza unde pot sa il verific daca se ocupa de acest caz, mentionez ca masina era inmatriculata in italia soferul fiind roman.Multumesc ff mult.
Cel mai recent răspuns: iyanis , utilizator 16:21, 11 Iulie 2012
sunteti sigur ca era avocat? nu ar fi avut nevoie de procura daca era avocat deoarece delegatia avocatiala ar fi fost suficienta.
daca nu trebuie introdusa o actiune in instanta (si pe care ati fi putut-o identifica prin portalul instantelor) atunci nu aveti unde verifica decit sa discutati cu el si sa-i cereti dovada comunicarii notificarilor catre asigurator sau alte inscrisuri doveditoare.

daca sunteti nemultumit, puteti revoca procura data, tot prin notariat.
sint f sigur ca e avocat l-am imputernicit pt-ca aveam picioarele fracturate si nu puteam sa merg

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune dupa renuntarea la pretentii pentru pasagerii accidentati Georgecorneliu Georgecorneliu Fiul meu a fost pasagerul accidentat dintr-o mașină, dintr-un accident rutier cauzat de șoferul mașinii în care se afla. Care sunt daunele pe care le pot ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)
Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)