avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu fara plata afecteaza calculul indemnizatiei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu fara plata afecteaza calculul indemnizatiei de crestere copil?

buna ziua:),concediul fara plata impus de angajator afecteaza cele 12 luni din calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului? perioada este de 30 de zile de concediu fara plata.:(
Cel mai recent răspuns: ioanagci , utilizator 15:01, 16 Iulie 2012
Da.
În calculul celor 12 luni se includ si fractiunile de luna în care s-au realizat venituri supuse impozitului considerate luna întreaga.
Prin fractiune de luna se întelege efectuarea a cel putin jumatate din zilele lucratoare din acea luna în care persoana îndreptatita a realizat venituri supuse impozitului.
Prin exceptie, se accepta ca de cel mult 3 ori fractiunea de luna sa fie constituita dintr-un
numar mai mic de zile lucratoare.
Dati-ne mai multe detalii despre perioada in care ati fost in CFP si data preconizata a nasterii ....
buna ziua,am fost cam scurta cu dtaliile. Deci:eu sunt angajata din sept 2011 la aceasta firma si data posibila a nasterii este 16 octombrie 2012.Patronul vrea sa ne bage in concediu fara plata toata luna august.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil Epure Roxana Epure Roxana Buna dimineata.As vrea sa va intreb,daca,in caz,ca sunt insarcinata si firma ne baga cate doua zile pe luna in concediu fara plata,timp de cinci luni,mai ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate lorelai012 lorelai012 daca intre actualul loc de munca si vechiul loc de munca am o itrerupere de 2luni ,iar in momentul de fata sant gravida dar am facut calculul si cand nasc am ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului corduneanuloredana corduneanuloredana Buna seara? Sunt insarcinata in 4 luni, pe 10 august 2018 e data probabila a nasteri . Eu pe data de 11 august 2018 fac 1 an de zile . Pot beneficia de ... (vezi toată discuția)