avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... REINCADRARE
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

REINCADRARE

Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege.
Am actionat institutia in instanta si conform copiei dispozitivului sentintei civile , obliga paratii la reincadrarea in functia publica si plata salariilor indexate , majorate etc...
Am depus in acest sens o adresa , am primit un raspuns pe doua randuri cu concluzia ca sentinta civila a Tribunalului nu este executorie.Am afla ca in conformitate cu Codul Muncii , art.274 " Hotararile pronuntate pe fond sunt definitive si executorii de drept"
Ma poate ajuta cineva sa inteleg cine are dreptate , este rea vointa ... etc?
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 17:38, 12 Iulie 2012
un articol din lege daca se poate
va multumesc
art.99 alin.(1) lit.c) din Legea nr.188/1999 r2, care reglementeaza unul din cazurile de incetare a raportului de serviciu prin eliberare, urmare a admiterii cererii de reintegrare in functia publica ocupata de catre functionarul public a unui functionar public eliberat sau destituit nelegal ori pentru motive neintemeiate, de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus reintegrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare stiuculita stiuculita Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege. Am actionat ... (vezi toată discuția)
Reducere personal - reorganizare activitate prin reducerea postului, art.99 lit.b) legea 188/1999 alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Solicit ajutor va rog in urmatoarea problema: In curand dl primar va trimite in somaj mai multi functionari publici, conform art.99 lit b) ... (vezi toată discuția)
Post vacant director m.geta m.geta Buna ziua Sunt intr-o mare dilema. Directorul institutiei a fost destituit din functia publica. Postul sau este vacant. O sa fie scos la concurs si ocupat de ... (vezi toată discuția)