Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege.
Am actionat institutia in instanta si conform copiei dispozitivului sentintei civile , obliga paratii la reincadrarea in functia publica si plata salariilor indexate , majorate etc...
Am depus in acest sens o adresa , am primit un raspuns pe doua randuri cu concluzia ca sentinta civila a Tribunalului nu este executorie.Am afla ca in conformitate cu Codul Muncii , art.274 " Hotararile pronuntate pe fond sunt definitive si executorii de drept"
Ma poate ajuta cineva sa inteleg cine are dreptate , este rea vointa ... etc?
art.99 alin.(1) lit.c) din Legea nr.188/1999 r2, care reglementeaza unul din cazurile de incetare a raportului de serviciu prin eliberare, urmare a admiterii cererii de reintegrare in functia publica ocupata de catre functionarul public a unui functionar public eliberat sau destituit nelegal ori pentru motive neintemeiate, de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus reintegrarea.
Reincadrare
stiuculita
Am fost destituit din administratia publica locala cu ocazia disponibilizarilor , din motive care nu au avut la baza criteriile stabilite de lege.
Am actionat ... (vezi toată discuția)
Post vacant director
m.geta
Buna ziua
Sunt intr-o mare dilema.
Directorul institutiei a fost destituit din functia publica. Postul sau este vacant. O sa fie scos la concurs si ocupat de ... (vezi toată discuția)