avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... concesionare domeniul public al comunei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

concesionare domeniul public al comunei

concesionarea domeniului public al comunei se face in baya OG 54/2006 si a normelor, dar exista alt act normativ unde se preciyeaya clar ca , concesiunea terenurilor din domeniul public al comunei se poate face numai pentru cauya de utilitate/interes public, stie cumva care este_
Cel mai recent răspuns: titiviti , utilizator 14:20, 8 August 2012
Art.13 alin.2 din Legea nr.50/1991: Terenurile aparţinând domeniului public al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale se pot concesiona numai în vederea realizării de construcţii sau de obiective de uz şi/sau de interes public, cu respectarea documentaţiilor de urbanism aprobate potrivit legii.
multumesc frumos, am gasit si eu ulterior postarii mesajului, dar revin cu intrebarea daca o persoan fizica vrea sa concesioneze teren public pt. 49 ani pt. desfasurare activitate comerciala-gen magazin universal+bar-este legala o astefl de hotarare a consiliului local?se poate cere anularea ei in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concesiune adameleonora adameleonora Bună ziua! Imi puteţi spune dacă se poate concesiona direct un teren proprietate privată a unei unităţi adm terit , unei persoane fizice care are pe ... (vezi toată discuția)
Concesionarea unui spatiu public in interes personal Prrada Prrada Buna seara. In spatele curtii mele, exista un teren care face parte din categoria de folosinta \\"alei si spatii verzi\\". Am depus cerere la primarie in ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol, how to... ionutzitaly ionutzitaly Buna, Care sunt conditiile pentru concesionarea unui teren agricol? cine concesioneaza? primaria? Care e procedura? se poate vorbi de suprafete mari ... (vezi toată discuția)