avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesionarea unui spatiu public in interes personal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesionarea unui spatiu public in interes personal

Buna seara. In spatele curtii mele, exista un teren care face parte din categoria de folosinta "alei si spatii verzi". Am depus cerere la primarie in vederea concesionarii, dar raspunsul a fost nefavorabil, cf cu legea 50/1991 art. 13, aliniat 2. Exista o alta metoda prin care sa pot onceiona acel teren on cop peronal (vreau o curte mai mare si atat :p)?

Multumec.
Cel mai recent răspuns: Prrada , utilizator 20:29, 3 Octombrie 2012
Concesiunea unui teren care apartine domeniului privat al unei UAT se face dupa ce prealabil a fost aprobata prin HCL si doar pentru o destinatie stabilita prin aceasta HCL,adica pentru construirea unui imobil cu destinatia de locuinta , anexa a acesteia ,etc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2012
irina_stirbu2000, utilizator
Multumesc de raspuns..din pacate nu am inteles raspunsul. Terenul e al statului roman, cuprins in inventarul bunurilir care apartin domeniului public al municipiului Cluj Napoca. Legea din mesajul initial zice "terenurile apartinand domeniului public al statului sau al unitatilir administrativ teritoriale se pot concesiona numai in vederea realizarii de constructii sau obiective de uz si/sau interes public, cu respectarea docmentaiilor de urbanism aprobate potrivit legii".
Eu nu vreau sa il folosesc in scopuri publice...vreau doar sa il concesionez pentru a-mi extinde curtea...
Exista vreo metoda in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua Dorim sa plantam pomi in fata blocului.3-5 la numar. Pe aleea stradală care este doar iarba. Putem planta? (vezi toată discuția)