avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie in urma cercetarii disciplinare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie in urma cercetarii disciplinare

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce se poate face in cazul in care, in urma efectuarii unei cercetari disciplinare s-a emis decizia de sanctionare si angajatul vizat nu doreste sa o semneze. Mentionez ca decizia trebuie adusa la cunostinta angajatului in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii.
Ce fac in aceasta situatie?
Multumesc!
Asa o sa fac. Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara deliaboaru deliaboaru Buna tuturor, Am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu aplicarea unei sanctiuni disciplinare. In momentul in care ii inmanezi decia de sanctionare unui ... (vezi toată discuția)
Inaintare act, salariatul refuza sa semneze noiembriesm noiembriesm Buna seara, Ce se poate face in situatia in care un salariat refuza sa semneze un act inaintat de angajator. Exista martori, exista inregistrare audio, etc. ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)