avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV contraventie cu modificari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV contraventie cu modificari

Ce act normativ invoc pentru a contesta un pv de contraventie pt depasirea vitezei legale daca nu am putut plati in 48 h jumatate din suma intrucat politistul a gresit si modificat de 2 ori data consemnata in pv.
Cel mai recent răspuns: getaghe , utilizator 14:41, 12 Iulie 2012
@catalin 2832
Multumesc pentru noutatile pe care mi le comunicati dar nu mi se pare ca am sugerat in vreun fel ca cele doua date trebuie sa fie identice intodeauna,utilizatorul a inteles nuanta intrebarii,puteati intelege si dvstra cand am intrebat in continuare daca PV a fost primit pe loc sau prin posta.Si asa cum am anticipat PV a fost intocmit pe loc si data a fost gresita in ambele locuri

@getaghe:
Contestati PV pentru motivele invocate.
@getaghe:
Contestati PV pentru motivele invocate.

Multumesc frumos, ma stradui sa o redactez cat mai aproape de forma corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta- amenda itp la vanzator nitumarian2005 nitumarian2005 Buna ziua . In 06-03-2014 am vandut o masina cu contract de vanz-cump si am radiato de la fisc .Am dat fiscalul cumparatorului iar acesta nu a mai facut actele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala Ciprianwfu Ciprianwfu Buna ziua!In urma cu o zi am fost oprit de politia rutiera si sanctionat cu suma de 360Ron,sau 180ron in 48 de ore, pentru neacordare de prioritate unui ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru trecere prin loc nepermis maltomme maltomme Buna ziua..sunt din Cluj Napoca si am fost amendat pentru trecerea printr un loc nepermis..vreau sa specific ca in zona in care am fost amendat se desfasoara ... (vezi toată discuția)