buna ziua!
situatia mea este putin cam comlicata :( !!! sa incep:
anul trecut prin iunie impreuna cu un coleg de facultate am fost prinsi intr-un supermarker cand am trecut de casele de marcat fara sa platim unele produse.Bagasem mai multe produse (in valoare de cca.650 lei)intr-un ghiozdan. am fost legitimati de personalul supermarketului , dusi intr-o camera unde ni sau luat produsele pe care intentionam sa l scoatem din supermarket fara sa le platim , dupa care acestia au chemat politia /am fost condusi la sectie/am dat declaratii cum sa intamplat.mentionez k ni sa adus la cunostinta ca avem urmatoarele: furt pe timp de noapte(era seara) , furt in grup.produsele au fost impartite . mie mia revenit o suma de cca 270 lei.inka nu mia venit nimik akasa(citatie).mi sa spus k pot primi amenda administrativa in cel mai bun caz. credeti k la prejudiciul asta am sanse la asa ceva?
Akum urmeaza of-ul.
in urma cu ceva timp impreuna cu inka 2 amici am spart un magazin pe timp de noapte folosind k mijloc de transport masina care nu era proprietatea mea, cauzand un prejudiciu de aprox 10000 lei (care a fost recuperat). si am fost prinsi de politie dupa ce vandusem o parte din marfa.marfa sa recuperat si de la cel caruia ii fusese vanduta.
intrebari: au dreptul sa confiste masina
- la c sa ma astept in viitor -care ar fi cel mai bun caz si care ar fi cel mai rau.
mentionez k sunt student -nu stiu dak ajuta cu cv dar poate poate...
va multumesc foarte mult
Avand in vedere ca sunteti la a doua fapta de acest gen...Prea putin conteaza ca sunteti student.Infractiunile sunt flagrante,asa ca nu cred ca aveti alta alternativa decat sa recunoasteti faptele,sa colaborati cu organele de ancheta,sa va prezentati la audieri de cat ori vi se cere,se aratati ca regretati faptele,etc.In acest sens,veti beneficia de circumstante atenuante.Greu de spus care ar fi pozitia instantei,in vederea stabilirii sanctiunii.Angajati-va neaparat avocat.
Faptele sunt concurente daca am inteles bine.
De aceea, userul ar avea sanse la suspendare dar este greu de spus ce va decide instanta.
Daca nu isi va angaja un avocat care sa stie cum sa pledeze in favoarea lui solutia cred ca va fi nefericita.
Daca are noroc si stie sa-si angajeze un avocat competent sansele exista.Daca isi ia teapa cu avocatul va suporta consecintele faptelor sale.
Da, masina va fi (probabil) confiskta (cu P.C.R., insa, proprietarul s poate scoat).
Pt spargere c solutie s-a dat – dak s-a finalizat cercetarea...?
Va puteti astepta chiar la pedeapsa cu inchisoarea – nu ati dat dovada k sunteti capabil sa castigati bani fara sa... va aruncati geana si sa... faceti chiftele... Acest aspect kntareste greu in asemenea "caracterizari”. Si mai sunteti si prins cu mortu’n mana! N-a apukt bine sa s raceask un dosar k v-ati procopsit cu altul...
K student... nu conteaza k sunteti student (ati comis-o de doua ori). Daca sunteti student la drept (mai ales) si luati o condamnare trbuie sa abandonati cursurile acelea si sa promovati altele... d califikare in materia care va place mai mult... dupa cum pare.
Ideea centrala este: apelati la ajutorul unui avocat – ACUM, nu dupa c dati cu subsemnatul d prea mult ori.
Eu am avut cazuri in care faptul ca persoana avea calitatea de student a contat.
Depinde insa si de periculozitatea dvs si de alte imprejurari de fapt.
Oricum, furturile in conditiile descrise de dvs se cam pedepsesc cu inchisoare cu executare dar se poate ajunge si la suspendare.
Depinde de mai multe lucruri...printre care si de noroc.
Fara avocat ales cred ca se va da inchisoare cu executare.
am uitat sa specific k am fost si la o reconstituire unde am si semnat. ni sau facut poze cu cele descrise si ni sa comunicat sa mai asteptam .....au spus k poate peste doua luni o sa fim chemati din nou dar nu ne-au spus pentru ce.nu sunt student la drept.pe mine ma ingrijoreaza fatpul k nici primul caz nu a fost inca solutionat si mie frik . credeti k ar fi bine sa contactez un avocat pentru data viitoare cand voi fi chemat la politie?
va multumesc
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)