avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... domiciliu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

domiciliu

Ar putea fi o problema in castigarea unui proces daca se deschide procesul la domiciliul avocatului si nu la al reclamantului sau paratului?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:56, 12 Iulie 2012
domiciliul va referiti la comunicarea actelor de procedura la sediul cabinetului de avocatura ca in ce priveste competenta este reglementata
procesul se judeca acolo unde legea o prevede.
daca prevede la ultimul domiciliu al paratului atunci acolo va fi iar paratul isi poate alege domiciliul procedural la adresa avocatului.
nu conteaza domiciliul in castigarea unui proces ci faptele si probele.
Despre ce proces este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de citare cu israelul Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Am si eu o intrebare: Avem un dosar de recunoastere a unei hotarari straine, in care paratii sunt cetateni israelieni. Tebuie trimise ... (vezi toată discuția)
Procedura divort - competenta teritoriala NatyStancu NatyStancu Buna ziua, sora mea stabilita in New York doreste sa divorteze. S-au casatorit in Romania, el este tot roman (stabilit de mai multi ani in America), au fost ... (vezi toată discuția)
Cum este corect si care este diferenta? ContSters40598 ContSters40598 Cum este corect: domiciliul procedural (sediu procedural) sau domiciliul procesual (sediul procesual) ales la adresa ... ? Este diferenta intre domiciuliul ... (vezi toată discuția)