avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate incalcata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate incalcata

buna ziua
am un teren agricol si o firma mi-a incalcat terenul si a pus vie de vita de vie pe el de mai bine de 4 ani ce ar trebuie sa fac ca sa imi recuperez terenul si ce drepturi am?
Plangere la politia de pe raza careia se afla terenul pentru tulburare de posesie.
Puteti inainta actiune in revendicare imobiliara la instanta in raza de competenta a careia se gaseste imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau pe cineva in judecata forumist82 forumist82 un vecin de-al meu imi foloseste o parte din pamantul de la tara in mod abuziv. imi spuneti va rog cum procedez pentru a-l da/chema in judecata ? multumesc. (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate tipeiucristina tipeiucristina Am obtinut un teren de fanate in urma unei donatii din partea tatalui meu. La inceputul lunii mai am aflat ca un necunoscut a inceput sa construiasca un drum. ... (vezi toată discuția)
Bucata de teren ocupata abuziv ! ContSters99176 ContSters99176 Respectivul teren este o proprietate comuna pt. care nu s-a efectuat dezbaterea succesiunii de vreo 14 ani,sunt una dintre succesoare.Acum cativa ... (vezi toată discuția)