avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare srl

Daca am hotarat dizolvarea soc pot renunta la aceasta, chiar si dupã publicarea în MO a hotãrârii adunãrii generale extraordinare a asociatilor?

Cel mai recent răspuns: adrianda , utilizator 01:11, 10 Ianuarie 2009
Da.Legea permite revenirea asupra hotararii privind dizolvarea soc atat timp cat nu s-a facut repartitie din activ Orice persoana interesata poate face recurs impotriva hotararii de dizolvare in termen de 30 zile de la data efectuarii publicitatii, iar asociatii care au hotarat dizolvarea pot renunta la aceasta chiar si dupa publicare. Opozitia se face in termne de 30 zile de la data publicarii in MO. Opozitia se depune la Of. Reg. Com care in terme de 3 zile o va mentiona in registru si o va inainta instantei judecatoresti competente. Art 237 alin 5, art.62 pct 1.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen opozitie hotarare aga Andreea Istrate Andreea Istrate In situatia in care eu, tert de o societate, doresc sa atac o hotarare aga/decizie asociat unic prin care s-a stabilit sediul societatii intr-un imobil ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma botnaru botnaru am o intrebare: firma este dizolvata prin hotarirea Tribunalului la cerea citorva asociati. Cine publica in MO hotarirea? Multumesc. (vezi toată discuția)
Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)