avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... intrebare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

intrebare

Buna ziua,am un contract de agent de asigurari,in luna iunie,am primit o decizie prin care mi se spune ca am de platit asigurari de sanatate+penalizari,daca ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie,mentionez ca eu nu am relaizat venituri luna de luna,este corect sa-mi calculeze la 12 luni?va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristiclaudiu , utilizator 09:33, 1 Februarie 2013
Timpul ma preseaza,pe 17 se fac 30 zile,o sa incerc sa fac o contestatie,am inteles ca este cam degeaba...dar imi incerc norocul,am inteles ca sumele cresc in fiecare zi dinmomentul in care mi se da decizia,va multumesc pt sfaturi.
Buna ziua,revin cu o problema din mai 2012,cand am primit de la cas o decizie prin care ma anunta ca am de platit o anumita suma contributii cass,am depus contestatie in 30 zile,nu am primit raspuns,anul acesta in 29 ianuarie am primit de la anaf o somatie si un titlu executoriu pe aceste sume,mentionez ca nu am contract cu casa de asigurari,am vb cu toti prietenii mei de la mai multe firme de asigurari,care au contract de agent ca si mine,nu au primit si nu au auzit de asa ceva,va rog frumos daca se poate cateva sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

contestatie casa de asigurari de sanatate titlu executoriu dan cluj dan cluj Buna seara.Sant PFA domeniul Taxi,cu cateva zile in urma am primit de la Casa DE Asigurari De Sanatate a Judetului,o somatie si un titlu executoriu din care ... (vezi toată discuția)
Impunere cass- titlu executoriu nicoleta2017 nicoleta2017 Buna ziua, Am primit un titlu executoriu pentru neplata contributiei lunare a cass ului, pe anul 2016, an in care nu am avut nici un venit .Pot sa ... (vezi toată discuția)
Somatie cu titlu executoriu augbarbu augbarbu Buna ziua, Acum 5-6ani, in perioada 2007-2008 am avut inchiriat, cu contract de inchiriere, un apartament, pentru care am achitat la vremea respectiva ... (vezi toată discuția)