avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare II
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare II

buna ziua, cate coduri caen poate sa puna la infiintare o intreprindere individuala/multumesc.
Cel mai recent răspuns: sami072004 , utilizator 09:38, 16 Iulie 2012
Se pot pune cate coduri doreste cel care infiinteaza I I. Acestea se aleg in momentul in care depui documentatia pentru infiintare I I. Numai ca pentru fiecare activitate ce corespunde unui cod CAEN se plateste o taxa, cuantumul acesteia fiind in functie de activitatea aleasa.
Multumesc pentru raspunsul dvs. As mai dori o lamurire daca pot sa deschid o agentie de turism ca II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala pot alege sa platesc impozit 3 % Lucian77 Lucian77 Buna ziua, mi-am infiintat o intreprindere individuala si am adaugat 6 coduri CAEN, din care 3 sunt autorizate pt noul punct de lucru. Care sunt cele mai bune ... (vezi toată discuția)
Doresc sa infiintez o intreprindere individuala cu scopul de a face teatru pentru copii ideeculturala ideeculturala De profesie sunt actrita si doresc sa infiintez o Intreprindere Individuala in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un teatru pentru copii. Copii care ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa sau intreprindere individuala de catre un student? AndreeaFP AndreeaFP Buna ziua, Sunt studenta la un masterat la zi, si as dori sa-mi deschid fie un PFA, fie o intreprindere individuala, in functie de costurile si avantajele pe ... (vezi toată discuția)